Reviews, Podcast en Contact

Reviews


"Je workshop heeft mij zo dicht bij mezelf gebracht. Het was fantastisch."


"Amanda had een mooi en afwisselend programma opgesteld en de plek was ook super in de natuur. Ik heb het gewaardeerd dat er meer tijd en ruimte was zodat ik meer uit het programma kon halen."

"Dank Amanda voor de leuke workshop, het was fijn om dit in de natuur te doen en lag helemaal in mijn straatje. Zoals al werd gezegd was het heel fijn om voldoende tijd te hebben om te voelen en geïnspireerd te worden door wat de natuur ons komt brengen en vertellen." P.


"Met jouw aanwezigheid en energie heb je me teruggebracht bij mijn natuur. Het is jouw luisteren en aandacht dat heeft aangezet om iets te durven aankijken wat al zo lang gezien wilde worden. Dat kan het voor je deelnemers misschien spannend maken om met je in zee te gaan. (...) . Mijn suggestie, laat mensen zich dus bewust commiteren."


"Tegen al je toekomstige klanten zou ik willen zeggen dat je voelt dat er iets gaat gebeuren, dat er echt iets gaat veranderen."


"De vragen en gedichten hebben mij dieper in mijzelf laten zakken. Ik weet weer waar ik van ben. Het was fantastisch."


Podcast

Luister hier naar de podcast van Maiken Larsen en mijzelf, in de serie Duurzaam Raak. Over mijn visie op duurzaam onderwijs:

"Waar je je mee verbonden voelt, daar ga je voor zorgen". Amanda Cooiman over hoe studenten te faciliteren die met hart en ziel voor milieustudies kiezen.


 
 
 
 

Voor vragen, meer informatie, aanmelden of het maken van een afspraak  kan het contactformulier gebruikt worden.


Ook ben ik bereikbaar via:

06-44072243

info@theslowcoach.nl


Mocht ik niet direct bereikbaar zijn, dan heeft een WhatsApp bericht mijn voorkeur (boven het inspreken van de voicemail). Ik neem vervolgens contact op.