Individuele Coaching

As above, so below
as within, so without
as the Universe, so the Soul

Ecologisch Leiderschap - individueel coachtraject


Na de 4 daagse basis leergang kan een individueel coachtraject  Ecologisch Leiderschap gevolgd worden. Volgend op het proces van bewustzijnsverandering tijdens de 4 daagse, kunnen in een traject van 5 of meer sessies aan de hand van persoonlijke en/of professionele vraagstukken, de kernwaarden van Ecologisch Leiderschap concreet gemanifesteerd worden in een leef-, leer- en/of werkomgeving of leiderschapsstijl.

  

Voor meer informatie over een programma op maat, neem contact op via mail, telefoon of het contactformulier.Traject Individuele Natuurcoaching

Een traject afgestemd op jouw behoefte, uitgaande van jouw coachvraag/ thema. Dit kan gaan over persoonlijke ontwikkeling, gezondheid (bijv. stress, burnout of veerkracht) danwel werk/ loopbaan of levensvragen rondom zingeving en identiteit.

In en met de natuur, oefeningen en stilte, gaan we op pad met je coachvraag als richting. Door het vertragen en verstillen en de verbinding met de natuur, word je je bewust van gedachten, gevoelens, emoties, innerlijke wijsheid en ontstaan inzichten.
In dit proces (her)vind je duurzame vitaliteit en natuurlijk leiderschap. Van hieruit kan je je levenspad (en/of loopbaan) vormgeven (LifeDesign) en gaan (be)leven.

Graag spreek ik je telefonisch om een afspraak te maken voor een 1ste sessie als kennismaking en intake. Daarna maak ik een offerte op maat voor een traject van 3/5/7 (of meer) live sessies. Deze stuur ik je toe en na akkoord starten we het traject.

Data: op afspraak, 1,5 uur per sessie

Plaats: in de natuur in Amersfoort e.o.

Kosten (particulieren): 1ste sessie (kennismaking en intake) € 35,- , daarna €75,- / €85,- / €95,-per uur naar draagkracht, excl. btw.

Voor informatie en/of het maken van een afspraak zie contact.